FIFA 22 TOTS äänestys: Äänestä laliga TOTS:ia, premier league TOTS:ia ja paljon muuta

FIFA 22 Team of the Season (TOTS) äänestys on juuri alkanut, ja pelaajilla on nyt mahdollisuus äänestää suosikkipelaajiaan LaLiga TOTS:ia, Premier League TOTS:ia ja monia muita kokoonpanoja varten. Tämä on hieno tilaisuus näyttää tukesi suosikkipelaajillesi ja auttaa heitä pääsemään mukaan FIFA 22:n Team of the Seasoniin.

Äänestysprosessi

Äänestysprosessi on melko yksinkertainen. Voit äänestää suosikkisi FIFA 22 TOTS:iin seuraavilla tavoilla:

  1. Siirry FIFA 22 Ultimate Team (FUT) -tilaan
  2. Navigoi TOTS-välilehdelle
  3. Etsi haluamasi TOTS-kokoonpano (esim. LaLiga TOTS, Premier League TOTS jne.)
  4. Valitse haluamasi pelaajat, joille haluat antaa äänesi
  5. Kun olet valinnut pelaajat, voit vahvistaa äänesi

Huomaa, että voit äänestää vain kerran kussakin kokoonpanossa. Valitse siis viisaasti suosikkisi, jolla on mielestäsi parhaat mahdollisuudet nousta FIFA 22 TOTS:iin.

Tärkeimmät äänestyskokoonpanot

FIFA 22 TOTS -äänestyksessä on useita eri kokoonpanoja, joista voit äänestää suosikkipelaajiasi. Alla on joitain tärkeimpiä kokoonpanoja, joille voit antaa äänesi:

1. LaLiga TOTS

LaLiga TOTS on yksi FIFA 22 TOTS -äänestyksen merkittävimmistä kokoonpanoista. Äänestämällä suosikkipelaajiasi tähän kokoonpanoon, voit auttaa heitä saamaan tunnustusta ja pääsemään FIFA 22 TOTS:iin. LaLiga TOTS on täynnä lahjakkaita pelaajia Espanjan LaLiga:sta, joten valinnanvaraa riittää.

2. Premier League TOTS

Premier League TOTS on toinen erittäin merkittävä FIFA 22 TOTS -äänestyskokoonpano. Valitsemalla suosikkipelaajiasi, jotka edustavat Englannin Valioliigaa, voit auttaa heitä saavuttamaan unelmaansa mukanaolosta FIFA 22 TOTS:ssa. Premier League TOTS sisältää monia maailman parhaita pelaajia, joten äänestäminen voi olla vaikeaa.

3. Muut kokoonpanot

Lisäksi LaLiga TOTS:n ja Premier League TOTS:n lisäksi FIFA 22 TOTS -äänestyksessä on muita tärkeitä kokoonpanoja, joihin voit antaa äänesi. Nämä kokoonpanot voivat sisältää pelaajia muista liigoista tai maista. Äänestämällä suosikkipelaajiasi näihin kokoonpanoihin, voit auttaa heitä ottamaan paikkansa FIFA 22 TOTS:ssa.

Äänestä suosikkejasi ja vaikuta Tuloksiin

Äänestäminen FIFA 22 TOTS -äänestyksessä ei ole pelkästään tapa tuki joukkueesi pelaajille, vaan se vaikuttaa myös kokoonpanojen tuloksiin. Pelaajien äänimäärä voi vaikuttaa siihen, ketkä pelaajat lopulta pääsevät mukaan FIFA 22 TOTS:iin. Joten äänestä suosikkejasi ja vaikuta siihen, keitä nähdään Team of the Seasonissa!

“FIFA 22 TOTS -äänten avulla pelaajat voivat vaikuttaa siihen, keitä pelaajia nähdään Team of the Seasonissa.” – FIFA.com

Päätelmä

FIFA 22 TOTS -äänestys tarjoaa pelaajille mahdollisuuden äänestää suosikkipelaajiaan ja auttaa heitä pääsemään mukaan Team of the Seasoniin. Valitsemalla pelaajasi LaLiga TOTS:iin, Premier League TOTS:iin ja moniin muihin kokoonpanoihin voit näyttää tukesi ja vaikuttaa siihen, ketkä pelaajat lopulta pääsevät FIFA 22 TOTS:iin. Älä missaa tätä tilaisuutta ja varmista, että äänesi kuuluu!

Ofte stillede spørgsmål

Miten voin äänestää FIFA 22:n TOTS-pelaajia?

Voit äänestää FIFA 22:n TOTS-pelaajia siirtymällä viralliseen FIFA Ultimate Team -verkkosivustoon tai pelin mobiilisovellukseen ja äänestämällä suosikkipelaajiasi.

Milloin äänestys FIFA 22:n TOTS-pelaajista päättyy?

Äänestys FIFA 22:n TOTS-pelaajista päättyy tietyssä määräajassa, joten kannattaa tarkistaa virallisesta FIFA Ultimate Team -sivustosta tai virallisesta EA Sports -somekanavasta päivämäärä.

Voinko äänestää LaLiga TOTS -pelaajia?

Kyllä, voit äänestää LaLiga TOTS -pelaajia, kun äänestys on käynnissä.

Miten äänestän Premier League TOTS -pelaajia FIFA 22:ssa?

Voit äänestää Premier League TOTS -pelaajia siirtymällä viralliseen FIFA Ultimate Team -verkkosivustoon tai pelin mobiilisovellukseen ja äänestämällä suosikkipelaajiasi.

Kuinka monta pelaajaa valitaan FIFA 22:n TOTS-joukkueeseen?

FIFA 22:n TOTS-joukkueeseen valitaan yleensä noin 11 pelaajaa, jotka todetaan äänestyksen perusteella suosituimmiksi ja suorituksiltaan parhaimmiksi.

Voinko äänestää muita FIFA 22:n joukkueita kuin TOTS-joukkuetta?

Kyllä, kannattaa tarkistaa FIFA Ultimate Team -verkkosivusto tai pelin mobiilisovellus, sillä siellä saatat löytää muita äänestyksiä eri joukkueista.

Kuinka usein TOTS-joukkue päivitetään FIFA 22:ssa?

TOTS-joukkue päivitetään yleensä joka viikko tai joka toinen viikko, jotta mukaan saadaan tuoreimmat ja ansaitsevimmat pelaajat.

Milloin voin odottaa FIFA 22:n TOTS-joukkueen ilmoitusta?

FIFA 22:n TOTS-joukkueen ilmoituksen päivämäärä vaihtelee, joten kannattaa seurata virallista FIFA Ultimate Team -sivustoa tai EA Sports -sosiaalisen median kanavia.

Onko äänestys FIFA 22:n TOTS-pelaajista ilmaista?

Kyllä, äänestys FIFA 22:n TOTS-pelaajista on yleensä täysin ilmainen ja kaikkien saatavilla.

Voinko äänestää useita kertoja FIFA 22:n TOTS-äänestyksessä?

Yleensä äänestäminen FIFA 22:n TOTS-äänestyksessä rajoittuu yhteen ääneen per henkilö, jotta reiluuden säilyminen varmistetaan.

Artiklen FIFA 22 TOTS äänestys: Äänestä laliga TOTS:ia, premier league TOTS:ia ja paljon muuta har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 6 anmeldelser