Jyrki peisa lapset

Kansanedustaja Tytti Tuppuraisen lounaat työkaverin kanssa …

Kansanedustaja Tytti Tuppuraisen lounaat työkaverin kanssa alkoivat saada intiimejä sävyjä – sitten roihahti rakkaus – Kotimaa – Ilta-Sanomat

23.6.2019 — Heillä on kolme lasta, iältään 9-, 15- ja 17-vuotiaat. … Jyrki Peisa toimii Metsäteollisuus ry:n johtajana vastuullaan kauppapolitiikka …

Yksi rakkaustarina alkoi aerobic-tunnilla, toinen työpaikalla, yksi yökerhossa… Tällaisia ovat uuden hallituksen ministereiden puolisot.

Katri Kulmuni sai tytön – Manner-Suomen pienimmällä … – Anna

31.1.2022 — Kansanedustaja ja keskustan entinen puheenjohtaja Katri Kulmuni ja hänen puolisonsa Jyrki Peisa ovat saaneet lapsen.

Katri Kulmuni raskaana – Iltalehti

Iltalehti

10.10.2021 — Katri Kulmuni ja Jyrki Peisa Linnan juhlissa vuonna 2017. … metsätilan kokoomuslaisen valtuutetun lapsille tiskin alta alihintaan.

Katri Kulmunin vauva syntyi – “Entistä vaikeampaa ymmärtää …

Katri Kulmunin vauva syntyi – “Entistä vaikeampaa ymmärtää, miksi pieniä synnytyssairaaloita on haluttu sulkea”

31.1.2022 — Torniolainen kansanedustaja, ex-ministeri ja ex-puoluejohtaja Katri Kulmuni (kesk.) ja hänen puolisonsa Jyrki Peisa ovat saaneet tyttären.

Pienokainen syntyi perjantaina Kemissä. Perhe voi hyvin.

Mukava pelimies – läpivalaisussa Jyrki Peisa | Vihreä Lanka

14.11.2016 — Ympäristöministerin erityisavustaja, keskustan Jyrki Peisa viihtyy vallan liepeillä ja poissa julkisuudesta.

Katri Kulmunin puoliso on metsäalan lobbari – Hämeen Sanomat

Katri Kulmunin puoliso on metsäalan lobbari – miehen tehtävänkuvaa muutettiin | Paikalliset | Hämeen Sanomat

5.7.2019 — Katri Kulmuni ja Jyrki Peisa kuvattiin Linnan juhlissa vuonna 2016. Peisa rahoitti Kulmunin ensimmäistä eduskuntavaalikampanjaa 6 000 …

Keskustan puheenjohtajaehdokas, elinkeinoministeri Katri Kulmuni ei pidä Jyrki Peisan edunvalvontatyötä Metsäteollisuus ry:ssä ongelmana. Työ- ja elinkeinoministeriöön liittyvät tehtävät siirrettiin Kulmunin ministerinimityksen jälkeen pois Peisalta.

Jyrki Peisa – Kainuun Sanomat

Jos bussissa kiusataan, kuski menee väliin – Risto Muikku näki, kun lasta kiusattiin Kajaanissa ja aikuiset vain kulkivat ohi. Kainuu – 10:02 3.

Katri Kulmuni tekee rahaa politiikalla – ministerin … – Seiska

Katri Kulmuni tekee rahaa politiikalla – ministerin kuukausipalkkio peittoaa vanhat vuosiansiot! | Seiska

22.1.2020 — Katri Kulmuni ja Jyrki Peisa. Asuu: Kirjoilla vaatimattomassa kerrostalossa Torniossa sekä koti miehensä kanssa Helsingissä.

Katri Kulmuni synnytti esikoisensa: “Tyttö ja vanhemmat voivat oikein hyvin” | Seiska

31.1.2022 — Lue myös: Katri Kulmuni odottaa lasta: “Meillä on teille kerrottavaa…” Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen … Katrin puoliso on Jyrki Peisa.

Keywords: jyrki peisa lapset