Timo kahilainen lapsi

Välitilinpäätös kirjoitettiin kangasalalaisella käsialalla

Välitilinpäätös kirjoitettiin kangasalalaisella käsialalla – Sydän-Hämeen Lehti

Kahilainen tunnetaan parhaiten Kummeli-huumoriohjelmasta. Koulutukseltaan hän on luokanopettaja. Hänet valittiin Kangasalan lukion kunniaylioppilaaksi 2006.

Timo Kahilainen – Wikipedia

8.5.2019 — Kummelit-kolmikon Timo Kahilainen opiskeli opettajaksi 80-luvulla. Hän ehti olemaan yhden talven puutyöopettajana, kunnes viihde vei mukanaan …

YLE Keski-Suomi: Kummeli-Kahilainen osti ensitupakat …

YLE Keski-Suomi: Kummeli-Kahilainen osti ensitupakat viisi vuotiaana | Radio Suomi Jyväskylä | Yle Areena – podcastit

24.9.2015 — Oltiin tehty jo aika monta kautta sketsisarjaa, Timo Kahilainen muistelee. – Siinä tarvittiin happea. Porukan piti organisoitua uudelleen ja nyt …

Kummeli porukasta tuttu hauskuuttaja Timo Kahilaisen lapsuus ja nuoruus meni kaikenlaisten kommervenkkien merkeissä. Ensitupakat pyöräiltiin kyläkaupasta 5-vuotiaana ja ensi suudelma tuli tuli kirjaston nurkan takaa aivan yllättäen. Mieleen jäi isot huulet, huulipuna ja voi kauhistus mikä märkyys. Timo Kahilainen heittää Tittelit narikkaan kaimansa Timo Pelkosen haastattelussa. (Kuvassa vasemmalla Kummelikaveri Heikki Silvennoinen)

Tiesitkö!? Kummelit-legenda Timo Kahilainen opiskeli …

Tiesitkö!? Kummelit-legenda Timo Kahilainen opiskeli opettajaksi Arja Korisevan kanssa! | Seiska

31.3.2016 — Heikki Silvennoinen, Timo Kahilainen ja Heikki Hela muistelevat Kummelia 25 vuotta myöhemmin. Siru Valleala. 1.4.2016 16:30 | Päivitetty 4.4.

30 vuotta täyttäneen Kummelin Heikki Silvennoinen lyttää

16.1.2014 — Petikaverisi? Vaimo ja talvella valkoinen länsiylämaanterrieri. Kesällä se ei pääse sänkyyn, sillä se möyrii mäyränä pitkin pihaa ja on …

Kummeli jo 30 vuotta – Sketsisarjan Heikki Silvennoinen …

Kummeli jo 30 vuotta – Sketsisarjan Heikki Silvennoinen ja Timo Kahilainen: ”Emme anna toisillemme kamalasti armoa” – Seura.fi

Kummeli jo 30 vuotta! Heikki Silvennoisen ja Timo Kahilaisen matka on vaatinut armottomuutta, överiksi vetämistä ja ripauksen mystiikkaa.

Heikki Hela: Jos Silvennoinen ei olisi laittanut korkkia kiinni …

Heikki Hela: Jos Silvennoinen ei olisi laittanut korkkia kiinni, Kummeli olisi loppunut – MTVuutiset.fi

Sketsiryhmä Kummeli koki vuonna 1995 suuria muutoksia. Olli Keskinen lähti ryhmästä ja Heikki Silvennoisen alkoholinkäyttö oli lähteä käsistä.

Silloin Timo Kahilainen menetti malttinsa Kummeli-kuvauksissa

Mikä on Kummeleiden iltarukous, Timo Kahilainen? – Elämä

Mikä on Kummeleiden iltarukous, Timo Kahilainen? – Elämä | HS.fi

Petikaverisi? Vaimo ja talvella valkoinen länsiylämaanterrieri. Kesällä se ei pääse sänkyyn, sillä se möyrii mäyränä pitkin pihaa ja on likainen. Petikaverina on myös pitkä tyyny, jota pidän kainalossa nukkuessani.   Jos uni ei tule, mitä teet? Luen kirjoja.

Keywords: timo kahilainen lapsi