Toni rajala lapsi

Koti-ikävää ja ykkösvaraukset tiellä AHL:ssä, mutta Toni …

2.1.2022 — Kiertolaisvuosien jälkeen Toni Rajala on asettunut Sveitsiin, Biel/Biennen kaupunkiin. 30-vuotias hyökkääjä kertoi laajassa haastattelussa, …

Toni Rajala – Wikipedia

Toni Rajala (s. 29. maaliskuuta 1991 Parkano) on suomalainen jääkiekkoilija, olympiavoittaja ja kaksinkertainen maailmanmestari, joka pelaa Sveitsin …

Superlahjakas Toni Rajala poseerasi teini-ikäisenä lehden …

Superlahjakas Toni Rajala poseerasi teini-ikäisenä lehden kansikuvassa Mikael Granlundin kanssa – mitä kummaa hänelle sitten tapahtui?

26.5.2022 — Toni Rajala rikkoi juniorina Aleksandr Ovetshkinin nimissä olleen piste-ennätyksen, mutta varmalta näyttänyt NHL-tähteys ei toteutunutkaan.

Toni Rajala rikkoi juniorina Aleksandr Ovetshkinin nimissä olleen piste-ennätyksen, mutta varmalta näyttänyt NHL-tähteys ei toteutunutkaan. Sittemmin Rajala on luonut komean uran Euroopassa ja Leijonissa.

Leijonat löysivät paratiisin – SM-liiga jää nuolemaan näppejään

Iltalehti

29.5.2022 — Leijonat nostavat Sveitsissä hyvää liksaa ja elävät makoista elämää. Toni Rajala kertoo, kuka on Leijonien vahvin, fiksuin ja hauskin pelaaja.

Toni Rajala: Kultaleijonan tavat ihmetyttävät sveitsiläisiä

Iltalehti

19.9.2019 — Toni Rajalasta on tullut pienimuotoinen ilmiö Sveitsissä. … Rajala teki viime perjantaina kypärätempun, kun Biel voitti Fribourgin 3–1.

Toni Rajala on junioritähti, maalitykki ja Leijonien kultasankari

Toni Rajala on junioritähti, maalitykki ja Leijonien kultasankari – Urheilu – Aamulehti

24.5.2022 — Tulee kylmät väreet, kun 11 000 ihmistä hurraa.” Aikanaan Rajalasta puhuttiin junnutähtenä. Hän teki viisitoistavuotiaana sopimuksen Ilveksen …

Yhdeksän pelivuotta ulkomailla jalostivat Leijonien hyökkääjän Toni Rajalan monipuoliseksi pelaajaksi, vaikka hyökkääminen onkin yhä mukavinta.

Kun harrastuksesta tuli ammatti – Toni Rajala oli 15-vuotias …

Artikkeli | Ylä-Satakunta

14.8.2020 — Paita kattoon -projektilla mennään, Rajala naureskelee. Aino Tuohiluoma. Toni Rajalan tyypillinen työpäivä Sveitsissä (pelipäivä, joita on …

Pu­ku­ko­pis­sa hei­te­tään vit­se­jä jouk­ku­e­to­ve­rei­den kans­sa, mut­ta kun men­nään jääl­le, sil­loin teh­dään to­sis­saan töi­tä.

Leijonien Toni Rajala, 28, oli ikäluokkansa kohutuimpia …

Leijonien Toni Rajala, 28, oli ikäluokkansa kohutuimpia suomalaispelaajia – unelmoi yhä NHL:stä: ”Vähän se jäi kaivelemaan” – MM-kiekko – Ilta-Sanomat

21.5.2019 — Toni Rajala loistaa Sveitsissä ja haaveilee yhä NHL:stä. Hän oli ikäluokkansa puhutuin suomalainen laitahyökkääjä.

Toni Rajala loistaa Sveitsissä ja haaveilee yhä NHL:stä. Hän oli ikäluokkansa puhutuin suomalainen laitahyökkääjä.

Leijonien paras maalintekijä löytyi katsomosta – MM-kiekko

Leijonien paras maalintekijä löytyi katsomosta – Toni Rajala kertoo läpimurrostaan – MM-kiekko – Ilta-Sanomat

25.5.2022 — Maalitykki ylisti Leijonien maagisinta pelaajaa – ”Lähteekö hän NHL:ään?” Toni Rajala katsoi Pekingin ratkaisupelit katsomosta.

Toni Rajala katsoi Pekingin ratkaisupelit katsomosta. Nyt hän on Leijonien ykköspyssy kotikisoissa.

Keywords: toni rajala lapsi