Vauva juhlabody

Juhlavaatteet – Kastetuotteet – Tikkunekku

Kastetuotteet – Juhlavaatteet | Tikkunekku

Kaunis vanhan roosan sävyinen body, jossa on pitsiä kaula-aukossa ja hihansuissa. … Ihana valkoinen juhlamekko vauvan ensimmäisiin juhliin.

Vauvojen bodyt ja potkupuvut netistä | 50-98 cm – Stockmann

Vauvojen bodyt ja potkupuvut netistä | 50-98 cm | Stockmann

Vauvojen Bodyt & potkupuvut ; Tommy Hilfiger – Body 3-pack – C1Q CHAMBRAY SKY | Stockmann · Body 3-pack. 69,90 € ; Metsola – Bunny-body – 82 BUNNY GREY | Stockmann.

Kauniit ja mukavat vauvojen bodyt ja potkupuvut kokoluokassa 50-98 cm. Tutustu Stockmannin valikoimaan ja tilaa kätevästi netistä.

Vauvojen bodyt – Lindex

Vauvojen bodyt | Lindex

Body on varma valinta vastasyntyneen vauvan elämän ensimmäisinä kuukausina. Täältä löydät erittäin pehmeät ja mukavat bodyt niin lyhyillä kuin pitkillä …

Ihanan pehmeät luomupuuvillaiset vauvan bodyt kuuluvat Lindexin valikoimaan. Valitse suosikkisi yksivärisistä tai kuviollisista vauvan bodyista!

Vauvan body – Cubus

Body on yksi eniten käytettyistä vauavnvaatteista ensimmäisien kuukausien aikana siitä, kun olette tulleet kotiin vastasyntyneen vauvan kanssa.

Lasten bodyt – Zalando

Lasten bodyt | Zalando

7 PACK COTTON SHORT SLEEVE BODYSUITS – Body – white … ja bodyt ovat valloittavan pehmeitä ja mukavia lapsen päällä, joten vauva on takuulla tyytyväinen!

Lasten bodyt | Ilmainen toimitus useimmille tilauksille* ja ilmainen palautus | Zalando

Lasten Bodyt & Haalarit | Kestävät vauvanvaatteet

Täältä löydät bodyt, haalarit ja potkupuvut vauvalle. Vauvan body on yksi monipuolisimmista vaatteista ja välttämättömyys kaikkien vauvojen vaatekaapissa.

Poikavauvojen vaatteet | Bodyt & muut | H&M FI

H&M ❤ Baby: Vauvan kanssa; Suositut tuotteet: Baby Exclusive · The Character Shop; Vastasyntyneet: Katso kaikki · Uutuudet · Vaatteet · Asusteet …

Lisää vaatekaappiin kaikki tarvittavat suosikit poikavauvojen vaatevalikoimastamme. Meiltä löydät T-paidat, farkut ja shortsit erilaisissa malleissa arkikäyttöön, ja mukavat haalarit sopivat helpp…

Bodyt & Kokopuvut | Laadukkaat vauvanvaatteet – Jollyroom

Bodyt & Kokopuvut | Laadukkaat vauvanvaatteet | Jollyroom

Pehmeä body on mukava arkivaate vauvalle. Jollyroomilta löydät vauvan trikoo- ja merinovillabodyt sekä näppärät kietaisubodyt useissa malleissa. Hintatakuu!

Vauvojen potkupuvut | Karkkainen.com verkkokauppa

Parasta pikkuiselle – vauvan bodyt ja potkupuvut. Body on vauvan vaate, joka puetaan kuin paita, mutta joka lisäksi napitetaan kiinni haaroista.

Parasta pikkuiselle – vauvan bodyt ja potkupuvut

Body on vauvan vaate, joka puetaan kuin paita, mutta joka lisäksi napitetaan kiinni haaroista. Body pysyy paremmin vauvan päällä kuin tavallinen paita, joka väistämättä nousee pikkuisilla kohti korvia liikkuessa tai nostettaessa. Body sopii vauvan paidaksi vastasyntyneestä lähtien aina siihen asti, kunnes lapsi ei enää tarvitse vaippoja.

Kietaisubody on helppo pukea

Ihan pienen vauvan kanssa kietaisubody lienee paras vaihtoehto, sillä sitä ei tarvitse pukea vauvan pään yli. Kietaisubody puetaan niin, että vauva asetellaan auki olevan bodyn päälle, jonka jälkeen vaate puetaan kietomalla. Kiinnityksen varmistavat narut tai nepparit. Samalla tavalla toimii vastasyntyneen kietaisupaita. Erona on vain se, ettei paitaa tarvitse napittaa haaroista. Tämä helpottaa vaipanvaihtoa. Kääntöhihat lämmittävät ja varmistavat, ettei vauva pääse raapaisemaan itseään.

Lyhythihainen body ja vauvan potkupuku lämmittävät pientä

Kesäksi vauvalle puetaan lyhythihainen body. Tämä päällä vauva voi makoilla ulkona vaunuissa tai valvotusti aurinkoisella pihamaalla viltin päällä. Lyhythihainen body on myös erinomainen alusvaate esimerkiksi vauvan potkupuvun alle vilpoisimmilla ilmoilla. Lyhythihainen body on omiaan niin ikään lasten college-paidan alle – näin napa ei jää paljaaksi vaikka päällypaita nousisikin.

Potkupuku on haalarimainen vaate, joka on helppo vetää vauvan ylle lämmittäväksi kerrokseksi tai sellaisenaan sisävaatteeksi. Pitkä vetoketju helpottaa päälle pukemista. Potkupuku käy hyvin myös vauvan yövaatteesta. Potkupuku päällä on lämmin, vaikka peitto tulisikin yön aikana jumpattua jalkopäähän.

Miten pukea vauva juhliin?

Vauvan ensimmäiset juhlat ovat ristiäiset tai nimenantojuhlat. Kastetilaisuudessa vauva puetaan perinteisesti kastemekkoon, mutta muuten vauva voi juhlia vanhempien sopivaksi katsomassa asussa. Esimerkiksi tavallinen valkoinen body on hyvä valinta, mutta vauvan juhlabody voi tuntua päivänsankarille paremmin sopivalta asulta.

Vauvan kauluspaitabody tai vauvan bodymekko ovat mukavia, juhlavia vaihtoehtoja elämän ensimmäisten hetkien tärkeimpiin tilaisuuksiin. Kurkista Kärkkäisen verkkokaupan osastolle lasten juhlavaatteet. Sieltä saat ristiäismekkojen lisäksi muita kivoja vaatteita ja asusteita pienokaisen juhliin. Osastolta kastelahjat, kummilahjat ja nimiäislahjat löydät paljon ihania lahjavaihtoehtoja muistoksi ensi hetkistä.

Keywords: vauva juhlabody